Επιλογή Σελίδας

Τα πιο μοντέρνα και ποιοτικά

Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προφίλ αλουμινίου, που καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες

Τα ενεργιακά κουφώματα της EXALCO που κατασκευάζουμε έχουν περιμετρικό αντιδιαρρηκτικό γερμανικό μηχανισμό ROTO, ο οποίος ασφαλίζει σε πολλά σημεία προσφέροντας καλύτερη εφαρμογή και θερμοηχομόνωση. Ο περιμετρικός μηχανισμός δίνει τη δυνατότητα πολλών κλειδωμάτων περιμετρικά του φύλλου, καθώς επίσης και την άνεση για ρυθμίσεις όπου χρειάζεται.   Έχουν τρία λάστιχα για καλύτερη στεγάνωση και διπλούς ή τριπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες με Argon (ειδικό αέριο ανάμεσα στα τζάμια) με χαμηλούς συντελεστές θερμοηχομόνωσης. Τα δίφυλλα παράθυρα και μπαλκονόπορτες έχουν δύο χειρολαβές για ευκολία στο χειρισμό. Τοποθετούμε ρολά χειροκίνητα ή ηλεκτρικά με μόνωση πολυουρεθάνης και βαρέως τύπου διέλασης. Επίσης κουνουπιέρες πάντως τύπου. Η επιλογή αξιόπιστου κουφώματος για σύγχρονα και λειτουργικά σπίτια αποτελεί εγγύηση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, με σεβασμό στο περιβάλλον και εξοικονόμηση ενέργειας.

Exalco – Albio 101

Η σειρά Albio 101 διαθέτει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε τυπολογίες κατασκευής, που την καθιστούν ιδανική για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών σε πόρτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων.
Διατίθεται σε δύο διαφορετικά εξωτερικά σχέδια (οβάλ και επίπεδο) για να επιλέξετε όποιο στυλ σας ταιριάζει. Διαθέτει σύστημα στεγάνωσης τριών επιπέδων με λάστιχα EPDM και ειδικούς νεροχύτες απορροής των υδάτων.

Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων.
Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, συρόμενα-ανακλινόμενα, προβαλλόμενα, περιστρεφόμενα κ.α.

Exalco – Albio 108

Η σειρά Albio 108 συνδυάζει ιδανικά το χαμηλό βάρος προφίλ με τη σωστή εφαρμογή. Η καλή σχέση τιμής και επιδόσεων, καθώς και η λειτουργικότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του συστήματος. Η σειρά διαθέτει προφίλ σε δύο διαφορετικά design (επίπεδο και οβάλ) καλύπτοντας κάθε αισθητική προτίμηση.

Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων.
Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, προβαλλόμενα, κ.α.

Exalco – Albio109 

Η σειρά Albio 109 βασίζεται στην πιο σύγχρονη τεχνολογία των κουφωμάτων και τα υψηλότερα standards κατασκευής. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει απόλυτη προστασία από τη ζέστη και το κρύο χάρη στο σύστημα θερμοδιακοπής, ενώ δίνει τη δυνατότητα επίτευξης υψηλής ηχομόνωσης. Με άψογο φινίρισμα, διατίθεται σε σχέδιο οβάλ και κλασσικό για διαχρονικότητα και άψογη αισθητική.

Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων.
Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, συρόμενα-ανακλινόμενα, προβαλλόμενα, κ.α.

Exalco – Albio 109C

Ο σχεδιασμός του συστήματος Albio 109C βασίστηκε στην πιο σύγχρονη τεχνολογία των κουφωμάτων. Έχει να επιδείξει υψηλές επιδόσεις σε θερμική μόνωση χάρη στα προφίλ πολυαμιδίου πλάτους 24mm. Η άριστη συμπεριφορά της στις δοκιμές αεροπερατότητας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρήσης υαλοπινάκων πάχους υάλωσης έως και 44mm, δίνουν στο σύστημα δυνατότητες επίτευξης υψηλής ηχομόνωσης. Η δυνατότητα υποδοχής περιμετρικού μηχανισμού κλειδώματος παρέχει απόλυτη ασφάλεια και υψηλές επιδόσεις.

Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων.
Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.

Exalco – Albio 109C Superthermo

Η Albio 109C Superthermo είναι η κορυφαία σειρά της EXALCO ως προς τα θερμομονωτικά ανοιγόμενα συστήματα. Ο πολύ χαμηλός συντελεστής θερμοπερατότητας (U value) επιτεύχθηκε με προσθήκη μεγαλύτερου πλάτους πολυαμιδίων (34mm), με την προσθήκη νέου θερμομονωτικού υλικού και την τοποθέτηση νέων ελαστικών στεγάνωσης. Η άριστη συμπεριφορά της στη δοκιμή αεροπερατότητας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρήσης υαλοπινάκων πάχους υάλωσης έως και 50mm, δίνουν στο σύστημα δυνατότητες επίτευξης υψηλής ηχομόνωσης. Τοποθετείται μηχανισμός υψηλής ασφάλειας γνωστός ως περιμετρικός μηχανισμός.

Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων.
Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.

Exalco – Albio 125C

Χαρακτηρίζεται από την διαχρονικότητά της στο σχεδιασμό και την λειτουργικότητα. Έχει να επιδείξει υψηλές επιδόσεις σε αεροπερατότητα, υδατοστεγανότητα, αντοχή σε ανεμοπίεση, θερμική μόνωση και ηχομόνωση. Η αισθητική της ικανοποιεί κάθε αρχιτεκτονική απαίτηση, χάρη στο διαχρονικό της design σε σχήμα καμπύλο και ίσιο.

Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων.
Σταθερά ή ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.

Εφαρμογές: μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων.
Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.

Exalco – Albio 129 C Advanced

Το σύστημα Albio 129C Advanced είναι το μοναδικό σύστημα που σε συνολικό πάχος κουφώματος μόλις 78,3mm προσφέρει υψηλές επιδόσεις θερµοπερατότητας µε Uf= 1,48 Ug= 1,0 W/(m2K) και Uw=1,4 Ug= 1,0 W/(m2K) , χάρη στη χρήση ειδικών πολυαµιδίων.

Έχει χρησιμοποιηθεί ένα ειδικό εξάρτημα στεγάνωσης που αντικαθιστά το κεντρικό λάστιχο και προσφέρει επιπλέον βελτίωση της θερμομονωτικής ικανότητας.

Ο σχεδιασμός του µε λιτές ίσες γραµµές προσφέρει μινιμαλιστική όψη και βελτιωμένη αισθητική, δίνοντας μάλιστα την επιλογή χρήσης συνεπίπεδης κάσας εσωτερικά αλλά και εξωτερικά του κουφώματος.

Exalco – Albio 205

Η σειρά Albio 205 με κλασσικό σχεδιασμό αποτελεί την ιδανική λύση για τη διαμόρφωση και την ανανέωση κάθε χώρου. Η στεγανότητα του είναι εφικτή με ειδικά βουρτσάκια και λάστιχα που εφαρμόζουν τόσο στα φύλλα όσο και στους οδηγούς. Ποιοτικό και ανθεκτικό, θεωρείται ιδανικό για την αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων. Διατίθεται σε σχέδιο οβάλ και ανάγλυφο.

Εφαρμογές:
Μπαλκονόπορτες, Παράθυρα, επάλληλα ή χωνευτά κ.α

Exalco – Albio 135

Σύστημα εισόδου με θερμοδιακοπή, κατάλληλο για κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με πάνελ ή υαλοπίνακες σε πληθώρα τυπολογιών. Το σύστημα ALBIO 135 λόγω της στιβαρότητας του, είναι κατάλληλο για εφαρμογή όπου απαιτείται καθημερινή, συχνή χρήση, όπως σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και δημόσια κτίρια. Παράλληλα παρέχει υψηλή θερμομόνωση, ηχομόνωση, στεγάνωση και αισθητική. Συνδυάζει το διαχρονικό σχεδιασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία, και το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα με τα υψηλά standards κατασκευής.

Exalco – Albio 225

Η σειρά Albio 225 παρουσιάζει άριστα θερμομονωτικά αποτελέσματα για απόλυτη προστασία ακόμα και σε έντονες κλιματολογικές συνθήκες χάρη στο προηγμένο σύστημα θερμοδιακοπής. Παράλληλα ο σύγχρονος σχεδιασμός με δύο επιλογές σε επίπεδο και οβάλ συμπληρώνεται από την υποδοχή για ανοξείδωτη ράγα κύλισης για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και λειτουργικότητα.
Εφαρμογές:
Μπαλκονόπορτες, Παράθυρα, επάλληλα ή χωνευτά κ.α

Εφαρμογές:
Μπαλκονόπορτες, Παράθυρα, επάλληλα ή χωνευτά κ.α

Exalco – Albio 235

Η σειρά Albio 235 χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια στο σχεδιασμό με λιτές ίσες γραμμές, ενώ είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδράνειας. Παρουσιάζει κορυφαία επίδοση στη θερμομόνωση χάρη στα πολυαμίδια 24mm και 34mm και στις πολυθάλαμες θερμομονωτικές προσθήκες. Η στεγανότητα εξασφαλίζεται από λάστιχα EPDM καθώς και από τον ειδικό ανασηκώμενο- συρόμενο μηχανισμό κύλισης. Παράλληλα ο μηχανισμός αυτός δίνει τη δυνατότητα για υάλωση μεγάλης επιφάνειας και πάχους, αφού μπορεί να κινεί φύλλα βάρους μέχρι και 200Kg.

Η EPAL Α.Β.Ε.Ε. διαθέτει τεράστια εμπειρία στον τομέα των κουφωμάτων, αφού δραστηριοποιείται στον κλάδο εδώ και 30 χρόνια. Τα προϊόντα της EPAL διακρίνονται για την άψογη αισθητική στον σχεδιασμό τους και εγγυώνται τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα της θερμικής και ηχητικής μόνωσης, της ασφάλειας και της τέλειας λειτουργικότητας, χάρη στα άριστα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους. Γι’ αυτόν τον λόγο η εταιρεία συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους ευρωπαίους προμηθευτές πρώτων υλών και αξεσουάρ κουφωμάτων.
Με σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, η εταιρεία μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις των σημερινών τεχνολογικών εφαρμογών. Η παραγωγική ικανότητα της EPAL καλύπτει με άνεση τόσο τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς και την σημαντική της εξαγωγική δραστηριότητα. Οι παραγωγικές της εγκαταστάσεις της καλύπτουν έκταση 10.000 τ.μ, ενώ λειτουργεί δύο εκθεσιακούς χώρους και ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την χώρα.

EPAL 20000

Περιγραφή Προϊόντος

H σειρά 20000 της EPAL συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της 18000 ένα επαναστατικό σύστημα θερμοδιακοπής, ένας ειδικός σχεδιασμός πολυαμιδίου και πολυουρεθάνης, για ακόμη καλύτερη θερμομόνωση χωρίς να θυσιάζει τίποτα από τον σχεδιασμό και την λειτουργικότητα.

Η σειρά 20000 σε συνδυασμό με τους διπλούς η τριπλούς θερμομονωτικούς υαλοπίνακες   αποτελεί την καλύτερη λύση για περιοχές που επικρατούν ακραίες θερμοκρασίες.

Χαρακτηριστικά
 • Προφίλ με θερμοδιακοπή. Θερμοδιακοπή πολυαμιδίου 36mm ενισχυμένη εσωτερικά με χυτή πολυουρεθάνη.
 • Ανοιγόμενα – ανακλινόμενα κουφώματα (Tilt & Turn).
 • Πρεσαριστές γωνίες.
 • Περιμετρικό κλείδωμα μέχρι και σε 14 σημεία για το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας.
 • Οι μηχανισμοί είναι οι ROTO NT της ROTO Frank Γερμανίας, τον ηγέτη στους μηχανισμούς κουφωμάτων.
 • Δυνατότητα κατασκευής των κουφωμάτων σε διχρωμία (Διαφορετικό χρώμα μέσα και έξω).
 • Περιμετρικά εφαρμοσμένα λάστιχα EPDM για τέλεια στεγάνωση.
 • Συνοδεύονται από ρολά ή παντζούρια όπως επίσης και σήτες.
 • Κατασκευάζονται από συγκεκριμένα υλικά και εξαρτήματα τα οποία πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές υψηλής ποιότητας.
 • Κατασκευάζονται κάτω από ελεγχόμενες διαδικασίες παραγωγής οι οποίες διασφαλίζουν την σταθερή και υψηλή ποιότητα.
Πλεονεκτήματα
 • Πολύ υψηλές θερμομονωτικές επιδόσεις. Το σύστημα EPAL 20000, χάρη στην ειδική θερμοδιακοπή πολυαμιδίου, προσφέρει τη δυνατότητα κατασκευής κουφωμάτων με άριστα θερμομονωτικά χαρακτηριστικά (έως Uw = 0,87 W/m2K).
 • Υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης. Σε συνδυασμό με τους 3-πλους υαλοπίνακες της εταιρίας η σειρά 20000 της EPAL μπορεί να φτάσει σταθμισμένο δείκτη ηχομείωσης Rw (C; Ctr) = 38 (-2; -6) dB.
 • Υψηλή Υδατοστεγανότητα και αεροστεγανότητα.
 • Υψηλή αντίσταση σε μηχανικές καταπονήσεις κατά την χρήση και πολύ καλή λειτουργικότητα.
 • Κορυφαία αισθητική με μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υψηλή ποιότητα ηλεκτροστατικής βαφής.
 • Η τοποθέτηση των κουφωμάτων της σειράς EPAL 20000 γίνεται από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό σε οποιαδήποτε επιφάνεια χρησιμοποιώντας ειδικά εξαρτήματα και μονωτικά υλικά εξασφαλίζοντας τέλεια εφαρμογή.
Τυπολογίες
 • Μονόφυλλα και δίφυλλα παράθυρα ανοιγόμενα – ανακλινόμενα
 • Ανακλινόμενα παράθυρά.
 • Μονόφυλλα, δίφυλλα, τρίφυλλα παράθυρα τύπου Volkswagen.
 • Φυσούσες
Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Οι διατομές των προφίλ αλουμινίου (κάσας και φύλλου) της σειράς EPAL 20000 έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά κάσας
Πλάτος Κάσας : 84,6 mm
Ύψος Κάσας: 60 mm
Βάρος Κάσας: 1849gr/m
Τεχνικά χαρακτηριστικά φύλλου:
Πλάτος Φύλλου: 84,6 mm
Ύψος Φύλλου: 47,5 mm
Βάρος Φύλλου: 1854 gr/m
Μέγιστο Φάρδος Φύλλου: 1600 mm
Μέγιστο Ύψος Φύλλου: 2400 mm
Μέγιστο Βάρος Φύλλου” 100kg

 

Τα προφίλ Αλουμινίου της σειράς EPAL 20000 παράγονται από αλουμίνιο κατάλληλο για την κατασκευή κουφωμάτων (DIN 1748) και έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά.

 

Κράμα: AlMgSi05F22
Σκληρότητα: 70 (Brinell)
Τάση Θραύσης: N/mm2
Τάση Διαρροής: N/mm2
Τάση Διαρροής: N/mm2

 

Τα προφίλ αλουμινίου της σειράς EPAL 20000 βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή σε νέα και υπερσύγχρονη μονάδα της EPAL μετά από κατάλληλη επιφανειακή επεξεργασία (προαπολύπανση και χρωμάτωση) για την καλύτερη πρόσφυση της βαφής και την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας και αντοχής

EPAL Crank Out

Περιγραφή Προϊόντος

To EPAL Crank Out είναι μια νέα σειρά, εξαιρετική ομορφιά και θερμική απόδοση, σχεδιασμένη με στόχο την ελάχιστη ανάγκη ελευθέρου εσωτερικού χορού.

Με την δυνατότητα να ανοίγουν προς τα έξω και το έξυπνο design  τα παράθυρα της σειράς EPAL Crank out αποτελούν λύση για όσους επιθυμούν την βέλτιστη εκμετάλλευση του εσωτερικού χώρου τις κατοικίας τους.

Χαρακτηριστικά
 • Προφίλ με θερμοδιακοπή πολυαμιδίου 32mm σε όλο το μήκος του προφίλ
 • Τυπολογίες προβαλλόμενα και ανοιγόμενα προς τα έξω.
 • Πρεσαριστές γωνίες
 • Με μηχανισμούς ROTO X-Driveτης ROTO Frank που προσφέρουν απαράμιλλή αισθητική , ποιότητα κατασκευής και την ανώτερη ανοχή στην διάβρωση.
 • Περιμετρικά εφαρμοσμένα λάστιχα EPDM για τέλεια στεγάνωση.
 • Σύστημα ασφάλισης πολλαπλών σημείων σχεδιασμένο να λειτουργεί άψογα και χωρίς κόπο, διατηρώντας παράλληλα το στυλ και την αντοχή.
 • Σύστημα τριπλής σφράγισης που εμποδίζει την διαφυγή και εισροή αέρα και υγρασίας
 • Κατασκευάζονται από συγκεκριμένα υλικά και εξαρτήματα τα οποία πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές υψηλής ποιότητας.
 • Κατασκευάζονται κάτω από ελεγχόμενες διαδικασίες παραγωγής οι οποίες διασφαλίζουν την σταθερή και υψηλή ποιότητα.
 • Δυνατότητα συνδυασμών με την σειρά EPAL
 • Δυνατότητα εγκατάστασης εσωτερικής σίτας
Πλεονεκτήματα
 • Η σειρά κουφωμάτων EPAL Crank Out διασφαλίζει:

  • Πολύ υψηλή θερμομόνωση. Το σύστημα EPAL Crank-Out προσφέρει τη δυνατότητα κατασκευής κουφωμάτων με άριστα θερμομονωτικά χαρακτηριστικά (έως Uw = 0,87 W/m2K) σύμφωνα με δοκιμές που έγιναν κατά DIN EN ISO 10077-1.
  • Υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης: Rw (C; Ctr) = 38 (-2; -6) dB σταθμισμένος δείκτης ηχομείωσης (με τριπλό υαλοπίνακα 6Planistar – 15 – 4 – 15 – 4)
  • Υψηλή αντίσταση σε μηχανικές καταπονήσεις κατά την χρήση και πολύ καλή λειτουργικότητα.
  • Κορυφαία αισθητική με μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υψηλή ποιότητα ηλεκτροστατικής βαφής.
  • Αυτά τα παράθυρα που προεξέχουν περιστρέφονται προς τα έξω για εύκολο καθαρισμό από μέσα, μέγιστο αερισμό και σχεδόν αβίαστη λειτουργία.

  Η τοποθέτηση των κουφωμάτων της σειράς EPAL  γίνεται από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό σε οποιαδήποτε επιφάνεια χρησιμοποιώντας ειδικά εξαρτήματα και μονωτικά υλικά εξασφαλίζοντας τέλεια εφαρμογή.

Υάλωση

Η EPAL εισάγει υαλοπίνακες από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής γυαλιού στον κόσμο.

Τα συστήματα κουφωμάτων Crank-Out φέρουν διπλούς θερμομονωτικούς υαλοπίνακες. Το γυαλί που χρησιμοποιείται είναι τύπου Float (Float glass). Ο βασικός συνδυασμός της υάλωσης είναι 6mm τζάμι τυπολογίας Planistar εξωτερικά, 4mm τζάμι εσωτερικά και 15mm διάκενο ανάμεσα στα δύο τζάμια (6Planistar  – 15 – 4).

Ο συνδυασμός αυτός έχει ένα συντελεστή μόνωσης Ug=1.0 W/m2K και πολύ καλές ηχομονωτικές ιδιότητες (Rw = 36dB σύμφωνα με τις δοκιμές που γίνανε κατά ISO140/3-78 – Αριθμός Δοκιμής Α6.121.96).

Η κόλληση των διπλών υαλοπινάκων γίνεται αρχικά με δυο κορδόνια Butyl PIB (ειδική πλαστική κόλλα), τα οποία τοποθετούνται περιμετρικά στο αλουμινένιο διάκενο που τοποθετείται ανάμεσα στα δύο τζάμια. Το Butyl PIB έχει πολύ μεγάλες αντοχές σε θερμοκρασιακές μεταβολές: -30°C μέχρι 80°C και 160°C (για μικρό χρονικό διάστημα) και πολύ μικρό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας (Thermal Conductivity). Το διάκενο αλουμινίου πληρώνεται με πυριτικά (desiccants) τα οποία μεγαλώνουν την διάρκεια ζωής του υαλοπίνακα ακόμα περισσότερο.

Εκτός από την ειδική κόλλα Butyl PIB, εξωτερικά στην περίμετρο του τζαμιού τοποθετείται μία επιπλέον κόλλα δυο συστατικών (θειόκολλα) η οποία είναι ελαστική και έχει κι αυτή επίσης πολύ μεγάλες αντοχές σε θερμοκρασιακές μεταβολές. Με τον τρόπο αυτό, ο αέρας που βρίσκεται ανάμεσα στα δύο τζάμια δεν έχει καμία απολύτως επαφή με τον ατμοσφαιρικό αέρα και κατά συνέπεια αποκλείεται το θάμπωμα των τζαμιών με την πάροδο του χρόνου.

Η EPAL έχει πιστοποιηθεί για τις διαδικασίες σφράγισης θερμομονωτικών υαλοπινάκων και θερμομονωτικών υαλοπινάκων με αέριο σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN 1279-2 και DIN EN1279-3 από το Γερμανικό Ινστιτούτο ift Rosenheim.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τα προφίλ Αλουμινίου της σειράς EPAL Crank Out παράγονται από αλουμίνιο κατάλληλο για την κατασκευή κουφωμάτων (DIN 1748).

Κράμα: AlMgSi05F22

Σκληρότητα (Brinell):70

Τάση Θραύσης (N/mm2): 125

Τάση Διαρροής (Ν/mm2):160

Επιμήκυνση Α10 (%):10

 

ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ EPAL Crank-Out ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕPAL:

 • Κατοχυρωμένα με δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (πατέντες) στον Ο.Β.Ι. (Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας).
 • Κατασκευάζονται με μήτρες διέλασης σχεδιασμού-ιδιοκτησίας EPAL που ελέγχονται αυστηρά ως προς τις αποδεκτές αποκλίσεις.
 • Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από την EPAL.

 

Οι διατομές των προφίλ αλουμινίου (κάσας και φύλλου) της σειράς EPAL CrankOut έχουν τα κάτωθι τεχνικά χαρακτηριστικά:
Τεχνικά χαρακτηριστικά κάσας
Πλάτος Κάσας : 84,6 mm
Ύψος Κάσας: 60 mm
Βάρος Κάσας: 1229 gr/m
Τεχνικά χαρακτηριστικά φύλλου:
Πλάτος Φύλλου: 84.6mm
Ύψος Φύλλου: 72.3mm
Βάρος Φύλλου: 1338 gr/m
Μέγιστο Φάρδος Φύλλου: ???
Μέγιστο Ύψος Φύλλου: ???
Μέγιστο Βάρος Φύλλου” 60kg

 

Τα προφίλ αλουμινίου της σειράς EPAL Crank-Out βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή σε νέα και υπερσύγχρονη μονάδα της EPAL μετά από κατάλληλη επιφανειακή επεξεργασία (προαπολύπανση και χρωμάτωση) για την καλύτερη πρόσφυση της βαφής και την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας και αντοχής.

EPAL Slim

Περιγραφή Προϊόντος

Η σειρά EPΑL SLIM είναι μια θερμικά- μονωμένο κούφωμα με κομψό σχεδιασμό, σταθερότητα και ευκολία στην παραγωγή και αποτελούν από τις καλύτερες λύσεις για καινούριες κατασκευές αλλά και αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων.

Με σεβασμό στον αρχικό σχεδιασμό προσφέρει πολύ μεγάλη βελτίωση στη θερμομόνωση.

Προσφέρει ασυναγώνιστο design χάρη στη χρήση του μηχανισμό τύπου NT Desegniο της Roto-Frank, με κρυφούς μεντεσέδες, ώστε τίποτα να μην υπονομεύει την εμφάνιση του παραθύρου.

Χαρακτηριστικά
 • Τα κουφώματα της σειράς EPAL Slim έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Προφίλ με θερμοδιακοπή πολυαμιδίου 32mm σε όλο το μήκος του προφίλ
  • Ανοιγόμενα – ανακλινόμενα κουφώματα (Tilt & Turn).
  • Με μηχανισμούς Roto NT Desegniο της Roto-Frank με κρυφούς μεντεσέδες για κορυφαία αισθητική και σχεδιαμό
  • Πρεσαριστές γωνίες.
  • Περιμετρικά εφαρμοσμένα λάστιχα EPDM για τέλεια στεγάνωση.
  • Σύστημα ασφάλισης πολλαπλών σημείων σχεδιασμένο να λειτουργεί άψογα και χωρίς κόπο, διατηρώντας παράλληλα το στυλ και την αντοχή.
  • Κατασκευάζονται από συγκεκριμένα υλικά και εξαρτήματα τα οποία πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές υψηλής ποιότητας.
  • Συνοδεύονται με σήτες ή ρολά.
  • Κατασκευάζονται από συγκεκριμένα υλικά και εξαρτήματα τα οποία πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές υψηλής ποιότητας.
  • Κατασκευάζονται κάτω από ελεγχόμενες διαδικασίες παραγωγής οι οποίες διασφαλίζουν την σταθερή και υψηλή ποιότητα
Πλεονεκτήματα
 • Τα κουφώματα της  σειράς κουφωμάτων EPAL Slim ακολουθούν της τάσεις της μινιμαλιστικής τεχνοτροπίας, με λεπτά πλαίσια χωρίς περιττά στοιχεία, διατηρώντας πάντα τα υψηλά standard της EPAL στο τομέα της μόνωσής και της ασφάλειας.

  Η σειρά Epal Slim διασφαλίζει:

   

  • Πολύ υψηλή θερμομόνωση. Το σύστημα EPAL Slim προσφέρει τη δυνατότητα κατασκευής κουφωμάτων με άριστα θερμομονωτικά χαρακτηριστικά (έως Uw = 0,87 W/m2K
  • Υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης: Rw (C; Ctr) = 38 (-2; -6) dB σταθμισμένος δείκτης ηχομείωσης (με τριπλό υαλοπίνακα 6Planistar – 15 – 4 – 15 – 4)
  • Υψηλή αντίσταση σε μηχανικές καταπονήσεις κατά την χρήση και πολύ καλή λειτουργικότητα.
  • Κορυφαία αισθητική με μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υψηλή ποιότητα ηλεκτροστατικής βαφής.
  • Αυτά τα παράθυρα που προεξέχουν περιστρέφονται προς τα έξω για εύκολο καθαρισμό από μέσα, μέγιστο αερισμό και σχεδόν αβίαστη λειτουργία.

  Η τοποθέτηση των κουφωμάτων της σειράς EPAL  γίνεται από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό σε οποιαδήποτε επιφάνεια χρησιμοποιώντας ειδικά εξαρτήματα και μονωτικά υλικά εξασφαλίζοντας τέλεια εφαρμογή.

Υαλοπίνακες

Η EPAL εισάγει υαλοπίνακες από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής γυαλιού στον κόσμο.

Τα συστήματα κουφωμάτων Epal-Slim φέρουν διπλούς θερμομονωτικούς υαλοπίνακες. Το γυαλί που χρησιμοποιείται είναι τύπου Float (Float glass). Ο βασικός συνδυασμός της υάλωσης είναι 6mm τζάμι τυπολογίας Planistar εξωτερικά, 4mm τζάμι εσωτερικά και 15mm διάκενο ανάμεσα στα δύο τζάμια (6Planistar  – 15 – 4).

Ο συνδυασμός αυτός έχει ένα συντελεστή μόνωσης Ug=1.0 W/m2K και πολύ καλές ηχομονωτικές ιδιότητες (Rw = 36dB σύμφωνα με τις δοκιμές που γίνανε κατά ISO140/3-78 – Αριθμός Δοκιμής Α6.121.96).

Η κόλληση των διπλών υαλοπινάκων γίνεται αρχικά με δυο κορδόνια Butyl PIB (ειδική πλαστική κόλλα), τα οποία τοποθετούνται περιμετρικά στο αλουμινένιο διάκενο που τοποθετείται ανάμεσα στα δύο τζάμια. Το Butyl PIB έχει πολύ μεγάλες αντοχές σε θερμοκρασιακές μεταβολές: -30°C μέχρι 80°C και 160°C (για μικρό χρονικό διάστημα) και πολύ μικρό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας (Thermal Conductivity). Το διάκενο αλουμινίου πληρώνεται με πυριτικά (desiccants) τα οποία μεγαλώνουν την διάρκεια ζωής του υαλοπίνακα ακόμα περισσότερο.

Εκτός από την ειδική κόλλα Butyl PIB, εξωτερικά στην περίμετρο του τζαμιού τοποθετείται μία επιπλέον κόλλα δυο συστατικών (θειόκολλα) η οποία είναι ελαστική και έχει κι αυτή επίσης πολύ μεγάλες αντοχές σε θερμοκρασιακές μεταβολές. Με τον τρόπο αυτό, ο αέρας που βρίσκεται ανάμεσα στα δύο τζάμια δεν έχει καμία απολύτως επαφή με τον ατμοσφαιρικό αέρα και κατά συνέπεια αποκλείεται το θάμπωμα των τζαμιών με την πάροδο του χρόνου.

Η EPAL έχει πιστοποιηθεί για τις διαδικασίες σφράγισης θερμομονωτικών υαλοπινάκων και θερμομονωτικών υαλοπινάκων με αέριο σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN 1279-2 και DIN EN1279-3 από το Γερμανικό Ινστιτούτο ift Rosenheim.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

α προφίλ Αλουμινίου της σειράς EPAL Slim παράγονται από αλουμίνιο κατάλληλο για την κατασκευή κουφωμάτων (DIN 1748).

Κράμα: AlMgSi05F22

Σκληρότητα (Brinell):70

Τάση Θραύσης (N/mm2): 125

Τάση Διαρροής (Ν/mm2):160

Επιμήκυνση Α10 (%):10

 

ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ EPAL Slim ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕPAL:

 • Κατοχυρωμένου με δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (πατέντες) στον Ο.Β.Ι. (Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας).
 • Κατασκευάζονται με μήτρες διέλασης σχεδιασμού-ιδιοκτησίας EPAL που ελέγχονται αυστηρά ως προς τις αποδεκτές αποκλίσεις.
 • Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από την EPAL.

 

Οι διατομές των προφίλ αλουμινίου (κάσας και φύλλου) της σειράς EPAL Slim έχουν τα κάτωθι τεχνικά χαρακτηριστικά:

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά κάσας
Πλάτος Κάσας : <to calculate later>
Ύψος Κάσας: <to calculate later>
Βάρος Κάσας: <to calculate later>
Τεχνικά χαρακτηριστικά φύλλου:
Πλάτος Φύλλου: <to calculate later>
Ύψος Φύλλου: <to calculate later>
Βάρος Φύλλου: <to calculate later>
Μέγιστο Φάρδος Φύλλου: 1600
Μέγιστο Ύψος Φύλλου: 2400
Μέγιστο Βάρος Φύλλου” 150kg

 

Τα προφίλ αλουμινίου της σειράς EPAL Slim βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή σε νέα και υπερσύγχρονη μονάδα της EPAL μετά από κατάλληλη επιφανειακή επεξεργασία (προαπολύπανση και χρωμάτωση) για την καλύτερη πρόσφυση της βαφής και την εξασφάλιση υψηλής ποιότητας και αντοχής.

EPAL 14200 Super Thermic

Περιγραφή Προϊόντος

Τα κουφώματα EPAL της Σειράς 14200 είναι δοκιμασμένη επιλογή που έχει αντέξει στο τεστ του χρόνου.

Τα προφίλ της σειράς 14200 έχουν χυτή θερμοδιακοπή που εξασφαλίζει την θερμομόνωση των προφίλ αλουμινίου διαθέτουν τρία λάστιχα που εφαρμόζουν περιμετρικά για τέλεια στέγνωση και διπλούς υαλοπίνακες για καλύτερη ηχομόνωση.

Χάρη στους, μεγάλης αντοχής, γερμανικούς μηχανισμούς της ROTO με περιμετρικό κλείδωμα και την ηλεκτροστατική βαφή τους η σειρά 14200 είχε χρησιμοποιηθεί σε πολυάριθμα έργα στο παρελθόν, τα οποία απολαμβάνουν τις ίδιες επιδώσεις που είχαν τα κουφώματα 15 χρόνια μετά την εγκατάσταση τους που επιλέγεται, ακόμα και σήμερα σαν λύση σε κατοικίες.

Χαρακτηριστικά
 • Τα κουφώματα της σειράς EPAL 14200 Super thermic έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Προφίλ με χυτή θερμοδιακοπή.
  • Όλα τα κουφώματα είναι ανοιγόμενα – ανακλινόμενα.
  • Πρεσαριστές γωνίες.
  • Περιμετρικό κλείδωμα. Με ένα γύρισμα του χερουλιού τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες κλειδώνουν μέχρι σε 14 σημεία (ανάλογα με την διάσταση του κουφώματος), παρέχοντας έτσι το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στην αγορά.
  • Οι μηχανισμοί είναι οι ROTO NT της ROTO Frank Γερμανίας.
  • Υπάρχουν 3 λάστιχα περιμετρικά κατασκευασμένα από TPE για τέλεια στεγάνωση.
  • Συνοδεύονται από ρολά ή παντζούρια όπως επίσης και σήτες.
  • Κατασκευάζονται από συγκεκριμένα υλικά και εξαρτήματα τα οποία πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές υψηλής ποιότητας.
  • Κατασκευάζονται κάτω από ελεγχόμενες διαδικασίες παραγωγής οι οποίες διασφαλίζουν την σταθερή και υψηλή ποιότητα.
Πλεονεκτήματα
 • Η σειρά κουφωμάτων EPAL 14200 Super thermic διασφαλίζει:

  • Υψηλή θερμομόνωση έως και Uw = 1,79 W/m2K ανάλογα με τον συνδυασμό υαλοπινάκων που θα χρησιμοποιηθούν
  • Αποφυγή συγκέντρωσης υδρατμών στην επιφάνεια του αλουμινίου που διασφαλίζεται από την χυτή θερμοδιακοπή
  • Υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης: Rw = 36dB σύμφωνα με δοκιμές που έγιναν κατά ISO140/3-78 και ISO717/1. Αριθμός δοκιμής Α6.121.96
  • Υψηλή υδατοστεγανότητα και αεροστεγανότητα
  • Υψηλή αντίσταση σε μηχανικές καταπονήσεις κατά την χρήση και πολύ καλή λειτουργικότητα.
  • Κορυφαία αισθητική με μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υψηλή ποιότητα ηλεκτροστατικής βαφής.

   

  Η τοποθέτηση των κουφωμάτων της σειράς EPAL 14200 Super thermic γίνεται από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό σε οποιαδήποτε επιφάνεια χρησιμοποιώντας ειδικά εξαρτήματα και μονωτικά υλικά εξασφαλίζοντας τέλεια εφαρμογή.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τα προφίλ Αλουμινίου της σειράς EPAL 14200 παράγονται από αλουμίνιο κατάλληλο για την κατασκευή κουφωμάτων (DIN 1748).

Κράμα: AlMgSi05F22
Σκληρότητα (Brinell):70
Τάση Θραύσης (N/mm2): 125
Τάση Διαρροής (Ν/mm2): 160
Επιμήκυνση Α10 (%):10

 

ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ EPAL 14200 ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕPAL:

 • Κατοχυρωμένου με δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας (πατέντες) στον Ο.Β.Ι. (Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας).
 • Κατασκευάζονται με μήτρες διέλασης σχεδιασμού-ιδιοκτησίας EPAL που ελέγχονται αυστηρά ως προς τις αποδεκτές αποκλίσεις.
 • Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνον από την EPAL.
Οι διατομές των προφίλ αλουμινίου (κάσας και φύλλου) της σειράς EPAL 14200 έχουν τα κάτωθι τεχνικά χαρακτηριστικά:
Τεχνικά χαρακτηριστικά κάσας
Πλάτος Κάσας : 100mm
Ύψος Κάσας: 71 mm
Βάρος Κάσας: 1769gr/m
Τεχνικά χαρακτηριστικά φύλλου:
Πλάτος Φύλλου: 72.6 mm
Ύψος Φύλλου: 45 mm
Βάρος Φύλλου: 1492 gr/m
Μέγιστο Φάρδος Φύλλου: 1600 mm
Μέγιστο Ύψος Φύλλου: 2400 mm

EPAL 18000

Η νέα σειρά των κουφωμάτων της EPAL έχει πρωτοποριακό σχεδιασμό χρησιμοποιώντας διπλή θερμοδιακοπή, η οποία είναι ένας συνδυασμός χυτής θερμοδιακοπής και θερμοδιακοπής πολυαμιδίου, χαμηλώνοντας έτσι τον συντελεστή θερμομόνωσης έως Uw = 0,87 W/m2K ανάλογα με τον συνδυασμό υαλοπινάκων που θα χρησιμοποιηθούν. Οι θερμομονωτικοί υαλοπίνακες που μπαίνουν στην σειρά EPAL 18000 Ultra K μπορούν να είναι διπλοί, τριπλοί (με δύο διάκενα) τετραπλοί (με τρία διάκενα). Τα προφίλ είναι τετράγωνα και φέρουν τον γερμανικό περιμετρικό μηχανισμό ROTO NT της ROTO.

Τα κουφώματα της σειράς EPAL 18000 Ultra K έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Προφίλ με διπλή χυτή θερμοδιακοπή. Δύο χυτές θερμοδιακοπές περιβάλουν μια θερμοδιακοπή 30mm από PVC στο κέντρο του προφίλ.
 • Όλα τα κουφώματα είναι ανοιγόμενα – ανακλινόμενα.
 • Πρεσαριστές γωνίες.
 • Περιμετρικό κλείδωμα. Με ένα γύρισμα του χερουλιού τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες κλειδώνουν μέχρι σε 14 σημεία (ανάλογα με την διάσταση του κουφώματος), παρέχοντας έτσι το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στην αγορά.
 • Οι μηχανισμοί είναι οι ROTO NT της ROTO Frank Γερμανίας, τον ηγέτη στους μηχανισμούς κουφωμάτων.
 • Τα κουφώματα μπορούν να κατασκευαστούν σε διχρωμία (διαφορετικό χρώμα μέσα και έξω).
 • Υπάρχουν 2 λάστιχα περιμετρικά κατασκευασμένα από TPE για τέλεια στεγάνωση.
 • Συνοδεύονται από ρολά ή παντζούρια όπως επίσης και σήτες.
 • Κατασκευάζονται από συγκεκριμένα υλικά και εξαρτήματα τα οποία πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές υψηλής ποιότητας.
 • Κατασκευάζονται κάτω από ελεγχόμενες διαδικασίες παραγωγής οι οποίες διασφαλίζουν την σταθερή και υψηλή ποιότητα.

Η σειρά κουφωμάτων EPAL 18000 Ultra K διασφαλίζει:

 • Πολύ υψηλή θερμομόνωση. Το σύστημα EPAL 18000 Ultra K προσφέρει τη δυνατότητα κατασκευής κουφωμάτων με άριστα θερμομονωτικά χαρακτηριστικά (έως Uw = 0,87 W/m2K) σύμφωνα με δοκιμές που έγιναν κατά DIN EN ISO 10077-1.
 • Υψηλά επίπεδα ηχομόνωσης: Rw (C; Ctr) = 38 (-2; -6) dB σταθμισμένος δείκτης ηχομείωσης (με τριπλό υαλοπίνακα 4 – 15 – 4 – 15 – 4) κατά DIN EN ISO 140-3: 2005. Αριθμός δοκιμής A.540.2011.

EPAL 14100

Τα Ανοιγόμενα – Ανακλινόμενα κουφώματα EPAL της Σειράς 14100 είναι πομπέ (στρογγυλά) και πρεσαριστά (κάσα & φύλλο) με Γερμανικούς μηχανισμούς της ROTO που κλειδώνουν περιμετρικά για μεγαλύτερη ασφάλεια. Έχουν τρία Λάστιχα περιμετρικά για τέλεια στεγάνωση και διπλούς υαλοπίνακες για καλύτερη θερμοηχομόνωση. Επίσης είναι βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή για να μην χρειάζονται καμία απολύτως συντήρηση.

Τα κουφώματα της σειράς EPAL 14100 Soft line έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Κατασκευάζονται από κρύο προφίλ (χωρίς θερμοδιακοπή).
 • Όλα τα κουφώματα είναι ανοιγόμενα – ανακλινόμενα.
 • Πρεσαριστές γωνίες.
 • Περιμετρικό κλείδωμα. Με ένα γύρισμα του χερουλιού τα παράθυρα και οι μπαλκονόπορτες κλειδώνουν μέχρι σε 14 σημεία (ανάλογα με την διάσταση του κουφώματος), παρέχοντας έτσι το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας στην αγορά.
 • Οι μηχανισμοί είναι οι ROTO NT της ROTO Frank Γερμανίας, τον ηγέτη στους μηχανισμούς κουφωμάτων.
 • Υπάρχουν 3 λάστιχα περιμετρικά κατασκευασμένα από TPE για τέλεια στεγάνωση.
 • Συνοδεύονται από ρολά ή παντζούρια όπως επίσης και σήτες.
 • Κατασκευάζονται από συγκεκριμένα υλικά και εξαρτήματα τα οποία πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές υψηλής ποιότητας.
 • Κατασκευάζονται κάτω από ελεγχόμενες διαδικασίες παραγωγής οι οποίες διασφαλίζουν την σταθερή και υψηλή ποιότητα.

Η σειρά EPAL 14100 Soft line διασφαλίζει:

 • Υψηλή αντίσταση σε μηχανικές καταπονήσεις κατά την χρήση και πολύ καλή λειτουργικότητα.
 • Κορυφαία αισθητική με μεγάλη γκάμα χρωμάτων και υψηλή ποιότητα ηλεκτροστατικής βαφής.

EPAL E50 Συρόμενο

Το Ε50 της ΕΠΑΛ είναι ένα ολοκληρωμένο θερμομονωτικό σύστημα συρόμενων κουφωμάτων ιδανικό για την κατασκευή ανθεκτικών κατασκευών με μεσαίο έως μεγάλο εύρος ανοίγματος. Λόγω του σχεδιασμού του σε ορθογώνιες διατομές αποτελεί ιδανική επιλογή για την κατασκευή κομψών και εκλεπτυσμένων κατασκευών.

 • Υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης Uw έως 1,45 W/m2K.
 • Ειδικός εξωτερικός νεροχύτης για γρήγορη απορροή υδάτων.
 • Χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως ευέλικτο από τους ανθρώπους του κατασκευαστικού κλάδου καθώς παρέχει μεγάλη ποικιλία σε τυπολογίες σχεδίων για τα τελικά κουφώματα αλουμινίου.

 

Τα Συρόμενα κουφώματα της σειράς E50 έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Συρόμενα – ανασηκωνόμενα.
 • Προφίλ με θερμοδιακοπή από πολυαμίδιο 34 mm σε όλο το μήκος του προφίλ.
 • Υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης Uw έως 1,45 W/m2K.
 • Περιμετρικά λάστιχα κατασκευασμένα από EPDM για καλύτερη εφαρμογή και στεγάνωση.
 • Μηχανισμοί βαρέως τύπου της Γερμανικής εταιρίας GU οι οποίοι ασφαλίζουν μέχρι σε 4 σημεία στο εμπρός μέρος προσφέροντας ασφάλεια και λειτουργικότητα.
 • Συνοδεύονται από ρολά ή παντζούρια όπως επίσης και σήτες.
 • Κατασκευάζονται από συγκεκριμένα υλικά και εξαρτήματα τα οποία πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές υψηλής ποιότητας.
 • Κατασκευάζονται κάτω από ελεγχόμενες διαδικασίες παραγωγής οι οποίες διασφαλίζουν την σταθερή και υψηλή ποιότητα.

Η σειρά συρόμενων κουφωμάτων E50 διασφαλίζει:

 • Ειδικός εξωτερικός νεροχύτης για γρήγορη απορροή υδάτων.
 • Χαμηλό ύψος οδηγού στα 45mm.

EPAL E70 Συρόμενο

Το E70 της ΕΠΑΛ είναι ένα ολοκληρωμένο θερμομονωτικό σύστημα συρόμενων κουφωμάτων που θεωρείται ιδανικό για κατασκευές με μεγάλα ανοίγματα σε κατοικίες και εμπορικά κτίρια. Το Ε70 έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει στον χρήστη τον μέγιστο βαθμό ευκολίας για την πρόσβαση του στους εξωτερικούς χώρους του κτιρίου. Ακόμα, εφαρμόζοντας την τεχνολογία Less frame επιτυγχάνει την οπτική ελαχιστοποίηση των πλαισίων αλουμινίου για τον χρήστη.

 • Υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης Uw από 1,5 W/m2K.
 • Προφίλ με θερμοδιακοπή σε όλο το μήκος του προφίλ.
 • Θεωρείται ως ιδανικό για την κατασκευή κατασκευών που χαρακτηρίζονται από μεγάλη φιλικότητα προς τον χρήση, υψηλές επιδόσεις και εργονομική λειτουργία.

 

Τα Συρόμενα κουφώματα της σειράς E70 έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Συρόμενα – ανασηκωνόμενα.
 • Προφίλ με θερμοδιακοπή σε όλο το μήκος του προφίλ.
 • Υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης Uw από 1,5 W/m2K.
 • Μηχανισμοί βαρέως τύπου της Γερμανικής εταιρίας GU οι οποίοι ασφαλίζουν μέχρι σε 4 σημεία στο εμπρός μέρος προσφέροντας ασφάλεια και λειτουργικότητα.
 • Συνοδεύονται από ρολά ή παντζούρια όπως επίσης και σήτες.
 • Κατασκευάζονται από συγκεκριμένα υλικά και εξαρτήματα τα οποία πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές υψηλής ποιότητας.
 • Κατασκευάζονται κάτω από ελεγχόμενες διαδικασίες παραγωγής οι οποίες διασφαλίζουν την σταθερή και υψηλή ποιότητα.

Η σειρά συρόμενων κουφωμάτων E70 διασφαλίζει:

 • Άνετη και ανθεκτική λειτουργία κίνησης για κουφώματα μεγάλου μεγέθους.
 • Ανοξείδωτο οδηγό κύλισης σε σχήμα “U”.