ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ

Χρωματολόγιο Συνθετικών Κουφωμάτων

Χρωματολόγιο Κουφωμάτων Αλουμινίου

Όλες οι κατασκευές αλουμινίου έχουν την δυνατότητα να βαφούν σε  μια πληθώρα χρωματικών αποχρώσεων.

Αποχρώσεις RAL classic

Prisma Neokem

Υπερανθεκτικά χρώματα πούδρας ειδικών εφέ Sahara και Mesogeios

Η συλλογή ειδικών χρωµάτων πούδρας Prisma, αποτελεί την πιο έγκυρη και πρωτοποριακή λύση, για βαφή συστηµάτων αλουµινίου στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρµογές. Μοναδικά χρώµατα ηλεκτροστατικής βαφής, ειδικά σχεδιασµένα, ώστε να ανταποκρίνονται στις αυξηµένες απαιτήσεις για καινοτοµία και αισθητικό αποτέλεσµα υψηλών προδιαγραφών.

Οι σειρές Sahara και Mesogeios είναι πιστοποιηµένες σύµφωνα µε το πρότυπο Qualicoat, Class2. Η σειρά Cosmos είναι πιστοποιηµένη σύµφωνα µε το πρότυπο Qualicoat, Class1.

Τα χρώµατα της συλλογής Prisma προσδίδουν υψηλές µηχανικές αντοχές και άρτια συµπεριφορά στις εξωτερικές συνθήκες.

ΧΡΩΜΑΤΑ Ammos collection NEOKEM

 

Η νέα συλλογή υπερανθεκτικών χρωμάτων πούδρας σε RAL αποχρώσεις, με υφή αμμοβολισμένης επιφάνειας, συνδυάζει την εξαιρετική συμπεριφορά στις εξωτερικές συνθήκες με τις υψηλές μηχανικές αντοχές και την άψογη εμφάνιση. Η ιδιαίτερα υψηλή ένταση ηλιακής ακτινοβολίας που επικρατεί στη χώρα μας και οι αυξημένες απαιτήσεις σε αντοχές που συνεπάγεται, μας οδήγησε στον σχεδιασμό της νέας συλλογής, που απαντά στις ανάγκες και τις προτιμήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Τα χρώματα της συλλογής έχουν αντοχή τουλάχιστον τρεις φορές περισσότερο από τα λεία γυαλιστερά και ματ RAL και είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο Qualicoat, Class2.

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΞΥΛΟΥ (σε κουφώματα Αλουμινίου)

Αποχρώσεις ξύλου EPAL

ΧΡΩΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΞΥΛΙΝΩΝ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ