Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας

Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας παρέχουν τη μέγιστη ασφάλεια σε κύριες και εξοχικές κατοικίες, σε καταστήματα, αποθήκες  και επαγγελματικούς χώρους, χάρη στο σχεδιασμό τους και την άριστη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται.  
Ένα μεγάλο πλεονέκτημα των πτυσσόμενων κάγκελων είναι ο ανοιγόμενος μηχανισμός 180 μοιρών  προς  στον τοίχο, αφήνοντας ελεύθερο όλο το άνοιγμα της πόρτας ή του παράθυρου.
Ο τύπος πτυσσόμενου κάγκελου ασφαλείας που δεν διπλώνει με περιστροφή καταλαμβάνει περίπου το 16% του πλάτους του ανοίγματος.
Μπορούν να κατασκευαστούν με σπαστό  ανασηκώμενο οδηγό στο κάτω μέρος, για να μην καταλαμβάνουν χώρο κατά το άνοιγμα και να διευκολύνουν το καθάρισμα.

Η περιμετρική κάσα, ο οδηγός κάτω,  κατασκευάζονται από σωλήνα 30*30  πάχους 2mm.

Οι κάθετες βέργες των κάγκελων είναι τύπου  Π  πάχους 3 mm  ενώ τα χιαστά είναι από μασίφ λάμα πάχους  3 mm  με φάρδος 16 mm.

Διαθέτουν μεταλλικό ρουλεμάν κλειστού τύπου με μπίλιες για μεγαλύτερη αντοχή, άριστη λειτουργία και αποφυγή διαρροής λίπανσης.

Οι βίδες τοποθέτησης είναι κάτω από το μπινί για ανέφικτη πλαϊνή παραβίαση.

.- Όλα τα πτυσσόμενα κάγκελα διατίθενται με  χωνευτή κλειδαριά ασφαλείας  FF και κλείδωμα σε δύο  σημεία.
– Είναι εύκολα στη χρήση.
– Δεν αλλοιώνουν την αισθητική του χώρου.
– Τοποθετούνται μπροστά από το κούφωμα, δίνοντας σας τη δυνατότητα να έχετε ανοιχτές πόρτες και παράθυρα κατά τους θερινούς μήνες, δίχως το φόβο κλοπής.
– Δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες.
 Μηδενική συντήρηση.
– Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης σε πολύ μικρά ανοίγματα.
– Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.
Τα πτυσσόμενα κάγκελα, για πόρτες και παράθυρα, κατασκευάζονται σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις ύψους και πλάτους, ενώ βάφονται σε όλα τα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε τη δική σας περίπτωση