Επιλογή Σελίδας

Superior Entrance Door System TEHNI

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ SUPERIOR LINE DOORS

Η εταιρεία κατασκευής κουφωμάτων ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ σε συνεργασία με την εταιρεία ΤΕΧΝΗ ΠΑΝΤΕΛΟΣ παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά τη νέα πρότασή της για πόρτες αλουμινίου υψηλού επιπέδου.

Οι πόρτες Superior Line ενσωματώνουν κορυφαία χαρακτηριστικά ποιότητας, αισθητικής και ασφάλειας.

Διατίθενται σε δεκάδες σχέδια και σε εκατοντάδες χρωματικούς συνδυασμούς ακόμα και με συνδυασμούς 2 χρωμάτων στην ίδια πόρτα ή με διαφορετικά χρώματα εσωτερικά και εξωτερικά.

Ο πρωτοποριακός τρόπος κατασκευής τους επιτρέπει την κάλυψη του φύλλου από την επιφάνεια της πόρτας έτσι ώστε να είναι ορατή μόνο η κάσα.

Είναι διαθέσιμες σε τρεις τύπους TLS 50, TLS 75 και Platinum.

 

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Οι πόρτες Superior Line, διαθέτουν εξαιρετικά μοντέρνο design. Το εντυπωσιακό αισθητικό τους αποτέλεσμα οφείλεται στα διακοσμητικά στοιχεία inox που συνδυάζονται με αυλακώσεις χαραγμένες με ηλεκτρονικό CNC στην επιφάνεια της πόρτας.

Διαθέτουν τζάμια ασφαλείας triplex και κλειδαριές ασφαλείας, πολλαπλών σημείων.

Προσφέρουν άριστη θερμική και ηχητική μόνωση χάρη στο θερμομονωτικό προφίλ της κάσας και το μεγάλο πάχος της πόρτας (έως 100 mm.) με μόνωση εξηλασμένης πολυστερίνης.

Είναι βαμμένες ηλεκτροστατικά με πιστοποίηση Qualicoat Class που προσφέρει τη μέγιστη αντοχή στις πιο δύσκολες περιβαλλοντικές συνθήκες.

Ιδιαίτερη μέριμνα έχει δοθεί στο σχεδιασμό τους ώστε τα σημεία που καταπονούνται περισσότερο να διαθέτουν επιπλέον προστασία.

Συγκεκριμένα, για το σημείο στη βάση της πόρτας που δέχεται συνήθως χτυπήματα διατίθεται ειδικό προστατευτικό inox. Αντίστοιχα για το σημείο όπου βρίσκεται η κλειδαριά διατίθεται προστατευτικό inox προκειμένου να αποφεύγονται γρατσουνιές από τα κλειδιά.

Οι πόρτες Superior Line, αποτελούν την κορυφαία επιλογή σε πόρτες αλουμινίου με υψηλά χαρακτηριστικά ασφάλειας και θερμομόνωσης σε συνδυασμό με μοναδικό design.

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ SUPERIOR LINE DOORS

Υλικό: Αλουμίνιο

Βαφή: Ηλεκτροστατική με επεξεργασία Qualicoat Class

Πάχος φύλλου: 1,5 έως 2,0 mm

Τζάμι: Ασφαλείας Triple – Triplex εξωτερικά

Πάχος Πάνελ: 50,0 έως 100,0 mm

Μόνωση: Extruded Polystyrene

Κλειδαριά: Ασφαλείας, πολλαπλών σημείων

Προφίλ κάσας: Θερμομωνοτικό

Προστατευτικά – Διακοσμητικά Inox

Χερούλια: Inox

Μεντεσέδες: ρυθμιζόμενοι, βαρέως τύπου

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΡΤΑΣ

Δείτε  εδώ τον κατάλογο των σχεδίων